Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Iowa

Nemovitosti na prodej v Iowě

Iowa v Americe je na severu ohraničena státem Minnesota, na západ od Nebrasky a Jižní Dakoty, na jih od Missouri a na východ od Wisconsinu a Illinois.

Když někdo hledá nemovitosti k prodeji v Iowě, co si představují, jsou pravděpodobně pšeničné pole, ve skutečnosti má stát Hawkeye některé z nejbohatších zemí země, což je zemědělská elektrárna. S více než 30 miliony hektarů zemědělské půdy a více než 92 000 farmami vede Iowa národ ve výrobě kukuřice, sóji, vepřového masa a vajec. Ještě působivější je skutečnost, že zemědělec v Iowě dodává v průměru 154 lidí na celém světě a stát poskytuje 7% potravin v zemi.

Co možná nevíte, je, že zemědělství v Iowě je také úzce spjato s ekologickou energetickou ekonomikou, neboť stát je jedničkou ve výrobě obnovitelných paliv, etanolu a bionafty a jako první v používání elektřiny vyrobené větrem pro zemědělství o 28%. A přesto, přes tyto záznamy, high-end produkty zahrnují stroje, jako jsou traktory, vyráběné kovy, včetně letadel, části motoru a zpracované potraviny.

Iowa sídlí v datových centrech pro společnosti Microsoft, Google a IBM a zaměstnává více než 76 000 lidí v oblasti technologií a ekonomika Iowy je mnohem pestřejší, než by si myslela.

Nachází se v americkém "Heartland", Iowa je lemována dvěma největší řeky národa: Mississippi na východ a Missouri na západ. To hraničí se šesti státy v Midwest: Minnesota, Wisconsin, Illinois, Missouri, Nebraska a Jižní Dakota. Pokud jde o velikost, Iowa se řadí k 26. místě v zemi podle teritoriální oblasti a třicáté podle počtu obyvatel, s více než 3 miliony lidí. Na školní úrovni, více než 90% Iowy absolvovalo střední školu, umístění

Ceny nemovitostí na prodej v Iowě kolísají v závislosti na tom, kde chcete žít. Iowa City patří mezi nejdražší města. Jeho bohatší příměstská čtvrť, Swisher, má nejvyšší průměrnou hodnotu domu ve státě. Iowa, jako každý jiný trh s nemovitostmi, je nepředvídatelná a může se snadno pohybovat měsíčně, týdenně nebo dokonce denně.

Stát byl postižen nedostatečností majetku k prodeji v Iowě za přijatelné ceny. Zatímco se domnívají, že s nárůstem nabídky v průběhu roku se průměrná cena nemovitosti začne uvolňovat, celková nabídka jako celek bude stále kratší, než je potřeba. Tempo růstu domácností dosáhlo v roce 2017 6%. Tento počet se však sníží, pokud se projeví odborné předpovědi. Zdá se, že v roce 2018 se ceny nemovitostí na prodej v Iowě zvýší o 4%. Zvýšení úrokových sazeb na trhu nemovitostí v Iowě je prognóza, která není nová. Každoročně se zdá, že tento odhad nalezne místo s odborníky. Zdá se však, že se může stát skutečností pro rok 2018.

Zatímco neexistuje žádná záruka, že poptávka po bydlení bude uspokojovat poptávku v příštím roce, zdá se, že ceny se mohou stabilizovat. To znamená dobré věci pro skupiny nejnovějších kupujících na trhu.

Přestože není srovnatelný s jinými velkými městy, jako je Seattle, Des Moines má relativně silnou ekonomiku a je místem, kde mnoho kupujících, kteří hledají nemovitosti k prodeji v Iowě. Vzhledem k tomu, že Des Moines je dobrým místem k zahájení podnikání, došlo k přílivu lidí a nabízí úroveň komfortu bydlení, které nelze nalézt v jiných částech USA. Obecně platí, že trh s nemovitostmi v Des Moines v Iowě, přestože nečiní stejně jako ostatní části země, je velmi rychlý.

Cedar Rapids je větší středně velké město ve státě Iowa. S počtem 131 127 lidí a 28 sousedících čtvrtí je Cedar Rapids 2. největší komunitou v Iowě a je dobrým místem pro hledání nemovitostí k prodeji v Iowě.

Ceny domů v Cedar Rapids jsou pevně pod národním průměrem. Míra hodnocení domů Cedar Rapids byla za posledních deset let nadprůměrná.

Jedna velmi důležitá věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že se jedná o průměrné míry zhodnocování města. Jednotlivé čtvrti v Cedar Rapids se liší svým investičním potenciálem, někdy hodně.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 9552

Prodat Domek, Iowa, Adair County, Des Moines, Des Moines

2,713,328.63CZK
Prodat
Domek

114 m²
....
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB